+31 6 81 48 32 19
michelle(a)werkmetzorg.com

Over ons

michelle-van-bruggen

Michelle van Bruggen

Als professional op het snijvlak van organisatiemanagement, HR en gezondheidszorg heb ik de afgelopen jaren verschillende (interim)opdrachten mogen uitvoeren onder andere als locatiemanager, project- en casemanager.

U heeft als werkgever veel baat bij een juiste oplossing voor uw vragen rondom HR & verzuim.
Door mijn achtergrond in de gezondheids- en welzijnssector, een ruime ervaring binnen arbodienstverlening en managementfuncties, ben ik ervaren gesprekspartner voor de vragen die u heeft rondom arbowetgeving.
Mijn kracht zit in de rol als adviseur en begeleider/mediator van uw organisatie en de vragen die er zijn rondom HR en (het voorkomen van) verzuim.

Missie

Een gezond bedrijfsresultaat realiseren, met een optimaal functionerend team. Of het nu gaat om casemanagement, een organisatieverandering, een reorganisatie, oplossen van conflicten of het bewerkstelligen van een efficiencyslag. Mijn stijl wordt omschreven als helder, enthousiast, duidelijk en voortvarend. Werken met zorg is het uitgangspunt, in een kort tijdsbestek met mooie resultaten voor de organisatie en haar medewerkers.